Митко Пайнера

Музикалният продуцент Митко Пайнера е прекратил отношенията си с певеца Константин от 1 февруари 2019 година.
Инж. Митко Димитров е дал нареждане на техническия си екип Константин да бъде свален и от сайта на компанията. Договорът на певеца е изтекъл още преди две години. От тогава той е работил на устна договорка. „Чакахме доста време Коцето да дойде да си подпише новия договор, но той все отлагаше. Накрая на шефа му писна и му би шута“, разкри човек от фирмата.
Така певецът отичат процент само от участията, които Пайнера му е уредил и по този начин избегнал да раздели с продуцента си големите хонорари от „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“, пише „Телеграф“.
Хора на певеца обясниха и неговата гледна точка. През последните две години той сам си е инвестирал парите във всички проекти – песни и клипове. Затова не смятал, че трябва да плаща процент на Пайнера, а искал да прибере цялата печалба от приходите.Нова люта война във фолка! Рени с тежко обвинение към Преслава, хвърчат и обиди: Комплексарка!Фолк певицата Рени е най-голямата звезда в Сърбия. Преди броени дни тя посети западната ни съседка и…Dec 11 2018skafeto.com

Константин Славчев е роден на 17 юли 1976 г. в гр. София. Известен с първото си име Костантин той е български попфолк изпълнител, а отскоро и съсобственик в известна верига заведения, Plazza Dance Sofia и Plazza Dance Ahtopol. Бащата му Иван работи в системата на МВР, а майка му – Марияна е учителка. Спорта и музиката са негови увлечения от малък, завършва спортното училище „Левски-Спартак“, а с музика започва да се занимава сериозно от 1999 година. Казармата Коцето кара в ШВСМ „Левски“ или т.нар. Спортна рота през периода 1995 – 96 г. Бивша приятелка на Коцето е друга българска звезда – фолк певицата Райна. През 2006 г. двамата влизат в къщата на Vip Brother (1 сезон), но там Коцето продължава сам към големия финал и става победител. На 17 септември 2010 година се жени за Надежда Стоянова. На 30 ноември 2010 г. се ражда първото му дете – Маряна. На 11 октомври 2015 г. се ражда синът му Александър.
В края на 2017 г. Константин влиза в Big Brother: Most Wanted. Там той стига до финала заедно с Джино, но по-голяма част от хората подкрепят Джино и той става победител за втори път.
На 26 февруари започва новият сезон на забавното шоу „Като две капки вода“, където Коцето е един от 8-те участника. Там той стига до финал, но не успява да грабне голямата награда.Легендарна родна фолкдива заживя в Кипър, лекува с икони, рисува ги самаВетеранката на българския попфолк – Петра – твърди, че е получила уникална дарба и умее да лекува с …Jan 6 2019skafeto.com


loading...