Сузанита

Скандалната певица Сузанита направи серия от признания за личния си живот. Пред камерите на бТВ щерката на Орхан Мурад обясни какви са причините да шумната й раздяла с досегашния й приятел и разкри каква е новата тръпка в живота й.След побоя: Родителите на Сузанита ще съдят бившия й Александър! Майката прави снимките й без дрехи?Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е станала жертва на побой от бившия си прият…Oct 30 2018skafeto.com

Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има нова тръпка. Това съобщи самата рапърка пред БТВ и уточни, че вече от близо месец излиза с друг мъж. По думите й, освен че е красив, той е и доста богат.

Карахме се, оправяхме се, събирахме се, прощавахме си, но в крайна сметка когато нещо не се получава, то така е писано, каза тийнейджърката за края на връзката си с Александър. Дъщерята на Орхан Мурад си е направила татуировка с първата буква от името му, но няма намерение да я маха, защото той е бил част от нейното минало.

Той избра да продължи по един път, аз по друг път и просто се разминаха пътищата ни, посочи тя и му пожела да си намери момиче, което да не му изневерява.
На въпрос дали новото й гадже я засипва с букети, тя уточни, че получава много повече от цветя.

„Това, че нося обувки за 2 бона, искам да ви кажа, че съм стояла и с една стотинка. Не ме е срам да го кажа…“, добави Сузанита и призна, че се облича с маркови дрехи, но не е забравила откъде е тръгнала и е имало моменти, в които си е брояла стотинките.Цветелина Грахич се съблече: Бившата певица на Слави Трифонов заприлича на скандалната СузанитаМного силикон, татуировки и провокативни снимки. Това е стратегията на бившата певица в „Шоуто на Сл…Oct 18 2018skafeto.com


loading...