Митака

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Сериалът „София ден и нощ“ отдавна приключи, а част от станалите любимци на зрителите актьори се опитват да осребрят популярността си. Симпатичният добряк Митака от филма реши да се пробва на музикалната сцена, но дебютът му далеч не беше толкова гладък, както в сериала.

Пълно фиаско претърпя опитът на Кристиян Кирилов, по-известен като Митака от сериала „София ден и нощ“, да пробие в чалга средите и то не къде да е, а в най-голямата фирма за поп фолк – „Пайнер“, пише HotArena.Митко от „София ден и нощ“ с разкрития след края на сериалаСлед като стана ясно, че риалити сериала „София ден и нощ“, който се излъчва в българския ефир от че…Feb 24 2019skafeto.com

Вчера бе представена премиерата на песента „Ти си“, в която екранният Митко си партнира със своята любима в реалния живот – фолк певицата Джулия. В парчето мускулягата първо се опитва да рапира, а след това и пропява, но с обработен глас, за да не звучи фалшиво. И въпреки това по всичко личи, че не това е попрището, което най му се отдава. Даже никак.

Докато за красавицата критики в коментарите почти не се срещат, освен най-суровата, че това е най-слабата й песен, то феновете не са пощадили Кристиян и буквално са го попиляли.

Най-харесваното изречение сред мненията е: „Край… Щом и тоя стана певец, значи всеки може“, след което последва лавина от негативи по адрес на културиста:

„Вярно е това“, „Нормално, с autotune кой не може“, „Според мен Митака и Джорджано ако направят дует ще стане мега хит“, „Ми нали е гадже на певица, човекът реши, че може да пее.. Що да не влезе и той в музиката, нея как я вкара бившият й Фики“, „Еми „София ден и нощ свърши и трябва да се плащат сметките някак“, „Нещо не става.

Допълвам, че текстът е много слаб“, „На този бийт трябва да сменят Митака с Галин и всичко ще е ток“, „Ей, Митко, я се връщай при майка ти в Свиленград да доиш козите!“, „То любов, любов, ама ще ти развали кариерата с тоя глас Кирцата“, „Излагация, не ми харесва. Крис не става за тази работа“, „Джулия, другия път пробвай с Джорджано, май ще е по-добре“, „За актьор си топ, но за певец – не“.„София ден и нощ“ спря завинаги: Феновете в траур, гилдията ликуваНискобюджетната продукция „София ден и нощ“, любима на тийнейджърите, спря след 4-годишно излъчване.…Mar 12 2019skafeto.com

Феновете са разочаровани и категорични, че с нетърпение очакват следващата песен на Джулия, тъй като е най-добре за нейната кариера тази да не я броят за издадена.