Орлин Павлов

Диана Великова – тези имена носи голямата любов на пеещия актьор Орлин Павлов!
Изпълнителят на „Вместо мен“ упорито крие мистериозната мулатка, с която е от около една година. Неотдавна в интервю за „България Днес“ Орлин разкри защо пази толкова свирепо интимния си живот в тайна.
„Държа любовта близо до сърцето си и далеч от хорските очи и уши, особено когато тя е истинска и голяма“, заяви тогава Павлов.
Въпреки тези му уверения двамата с Диана често са засичани заедно на публични места, без да крият любовта си един към друг. Диана и Орлин обичат да ходят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Дори се появиха в тандем на коледния купон, организиран от Би Ти Ви. Единственото, от което на този етап Павлов се въздържа, е да я показва в медийни изяви и интервюта.
Орлин Павлов показа голямата си любов (СНИМКА)
Веско Маринов дебелее от любовни баклавички: Певецът си избира жени кулинарки, обича да похапва обилноВеселин Маринов е олицетворение на великата фраза, че любовта на мъжа минава през стомаха му.
Много …
Oct 19 2018skafeto.com

По информация на „България днес“ Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с друг мъж. Нещата между тях обаче не вървели гладко и точно тогава като „по поръчка“ смуглата мадама се запознава с Павлов. Това се случва в екзотичната държава, докато певецът е на почивка. Не след дълго Диди, както я наричат по-близките й приятели у нас, решава да се завърне в България окончателно и да изживее голямата си любовна приказка. Орлин я чака с отворени обятия и оттогава двамата са неразделни.
Миналата година бе изключително успешна за певеца както в професионален, така и в личен план. След масовата симпатия, която му донесе ролята в сериала „Скъпи наследници“, талантливият и всестранно развит Павлов направи и първия си голям самостоятелен концерт. Събитието се състоя през октомври в зала 1 на НДК. Да го подкрепят на сцената се появиха верните му другари и колеги Владимир Ампов-Графа и Любо Киров от някогашната формация „Те“. Най-вероятно още тогава Диана Великова е била в първите редове на залата, без никой да подозира, че двамата са в бурен любовен романс.

„Такъв е Орлин – скромен. Не обича да занимава хората със себе си, затова и предпочете да мълчи по казуса с Диана“, коментират пред вестника отлично запознати със ситуацията.
Паметливи хроникьори не спестяват и факта, че по неволя Орлин е станал толкова предпазлив след разлъката си с танцьорката Яна Димитрова. Блондинката не просто го заряза, но и набързо се задоми и роди две деца на бизнесмена Петко Димитров, който държи няколко от култовите чалгасарници в София.
„Всяко зло за добро – значи не е била за него. А и на Павлов средата е доста различна от това, което избра Яна. Нека не забравяме и от какво семейство произхожда Орлин – родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години.

Татко му Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова – сопран“, бранят го верни фенове.

Участва в стар клип на Мишо Шамара
Редовните посетители на столичните клубове най-вероятно добре си спомнят Диана Великова отпреди 10-15 години. Диди определено е запомняща се със своето екзотично излъчване и шоколадов тен.
Тя е фенка на черната музика и R&B. Нещо повече, снимала се е в стар клип на варненския рапър Мишо Шамара и поп певицата Теди Кацарова. Парчето се казва „Не ми звъни“ и беше хит преди 10 години. Във видеото към песента Диана е с руса права коса, а в момента залага на естествената си черна къдрава.Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com


loading...