Азис

Попфолк певецът Азис официално добави псевдонима към името си, съобщава „България днес“.
Азис вече носи това име и по лична карта. Изпълнителят официално се казва Васил Боянов Троянов – Азис. Той е направил промяната преди няколко месеца и новото му име е вписано в личните документи.
Изпълнителят сам избира псевдонима в началото на кариерата си преди повече от 15 години. Първоначално се представя като Крез. Неговата баба, която е известна гадателка, сънува лош сън и го предупреждава да смени псевдонима. Певецът отказва и скоро след това си чупи крака на две места. Поразен от пророчеството, той се прекръстил на свой любим герой от турски сериал. Името наистина носи късмет на ромския славей от Костинброд и той се превръща в най-продавания роден изпълнител.Азис не издържа и изригна във Фейсбук: Проглушителните ви писъци на омраза продъниха земятаСлед премиерата на новата си песен „Позна ли ме“ Азис реагира на коментарите по негов адрес в социал…Sep 9 2018skafeto.com

Години наред е разпознаваем с това име както в България, така и в чужбина. Наскоро дори руска телевизия посвети цяло предаване за него. Излъчиха кадри от началото на кариерата му, както и снимки сега.
„Какво се случи с Азис? Помните ли певеца, който пееше с рокля. Той се е променил до неузнаваемост и се е превърнал в истински мачо“, се казва в репортажа. Популярността на Васил го кара да добави псевдонима си официално.
„Аз съм Азис. Този образ живее с мен толкова дълго време“, споделя изпълнителят. Певецът неведнъж е споделял, че мисли да живее в чужбина, а там е разпознаваем единствено с псевдонима си. Често споделя огорчението си, че се чувства неоценен у нас заради ромския си произход.Азис за дуета си с Цветана Манева: Проблемът е, че съм циганин, друго щеше да е, ако бях рус, синеок и мъжественАктрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно участие предизвика сериозна полемика в социалнит…Sep 13 2018skafeto.com

loading...