Стефан Илчев

Талантливият певец Стефан Илчев ще използва инерцията от големия си успех, за да стартира самостоятелна кариера. Това заяви самият той в отговор на въпроса при имитирането на кой изпълнител се е чувствал най-добре. Бургазлията е взел и още едно важно решение.

Петя Буюклиева прибира 30 бона от „Като две капки вода“Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „Като две капки в…Feb 22 2019skafeto.com

Големият победител на седмия сезон на „Като две капки вода“ – Стефан Илчев, ще продаде спечеления лек автомобил, който от предаването му подариха на грандиозния финал. Причината талантливият имитатор да иска да се отърве от наградата била, че имал дългове за връщане, които натрупал покрай заболяването и смъртта на своя баща.

Таткото на Стефан, който е сред известните бургаски моряци, се споминал наскоро, а по време на боледуването му Илчев дал всичките си спестявания, за да могат лекарите да го закрепят, съобщава „Ретро“. Пишман докторите не само не успели да го стабилизират, но и в смъртния акт написали грешна диагноза – алкохолна цироза, при положение че той не пиел, а черният му дроб заболял заради отровите, на които работел.

Всичките пари, които певецът бил събрал благодарение на редовните си изяви в столичните пиано барове, заминали за лечението на баща му, а накрая дори му се наложило да взима от приятели.

Макар да имал планове с тази сума да издаде първия си музикален албум, животът му поднесъл горчива изненада. „Не съм се колебал. Предпочетох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя“, споделя през сълзи победителят от „Капките“.

Тита и Папи Ханс ще пеят в „Като две капки вода“Забавното шоу „Като две капки вода“ по Нова телевизия се очаква да започне тази пролет като Тита и П…Jan 25 2019skafeto.com


loading...