Поп фолк Преслава

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Поп фолк певицата Преслава, която наскоро си оперира носа, захапа хейтърите. Мнозина сравниха новата визия на певицата с тази на колежката й Галена. „Специална снимка за агитката „коментатори“. Нека и днес осмисля живота ви“, написа Преслава под снимка в Инстаграм и добави хаштаг „нов нос“.

Фенове не могат да свикнат с новия нос на Преслава, не спират да се гаврят с неяФолкдивата Преслава, която преди седмици си направи ринопластика, отнесе големи гаври за новия си но…Jun 18 2019skafeto.com

Само преди месец Преслава се реши на дълго отлагана интервенция – ринопластика на носа. Носът й от години й създаваше комплекс, но все не се престрашаваше да го кръцне. Докато в края на миналия месец не взе категорично решение и отмени участията си за цял месец.

Певицата пазеше в пълна тайна операцията, но медиите се добраха до ексклузивни снимки от самата операционна маса. Изпълнителката на „Дяволско желание“ се е доверила на истанбулския хирург д-р Мирза Фират. Той пусна в Инстаграм снимки директно от операционната.

Новата визия на Преслава не е добре приета от нейните фенове. Те не могат да свикнат с промяната и я обвиниха, че е станала клонинг на Галена. Тя от своя страна не взима под внимание нападките и не спира да си прави селфита, с които да дразни хейтърите.Преслава пръсна луди пари, за да се превърне в двойничка на ГаленаПреслава отложи всичките си участия през последните седмици, а в Инстаграм обяви, че излиза в болнич…Jun 7 2019skafeto.com