Преслава

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Преслава отложи всичките си участия през последните седмици, а в Инстаграм обяви, че излиза в болничен.
Причината се оказа повторна ринопластика, която певицата си е направила в Турция.Бившият на фолкпевицата Владимир: Кали ми изневери„Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата…Mar 27 2019skafeto.com

Според запознати новото носле на брюнетката струва над 8 бона. Близки до изпълнителката издават, че Преслава се е запознала с лекарката, оперирала носа й на сватбата на Софи Маринова и Гринго. Същата сециалистка преди време махнала гърбицата от носа на Сашка от орк. „Рокобенд“, пише „Телеграф“.

Последното участие на Преси било на сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Седмица след това всички ангажименти на певицата били отменени.

За първи път звездата пипнала носа си през март тази година. Тогава новата визия бе забелязана от последователите и те спретнаха колажи от типа преди и след. Връхчето от леко остро стана почти чипо. Сега също е чипо, но някак остро в горната част.

Много от феновете на Преслава отбелязват, че след тази операция фолкзвездата поразително е заприличала на колежката си Галена.Фен се побърка по белег на фолк дивата МарияГоляма част от широката общественост припадат по миньончето Мария, която е една от най-дългогодишнит…Mar 2 2019skafeto.com