Кали

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Нов мъж си търси фолк певицата Кали. Изпълнителката смени цвета на косата си, а вече се оглежда и за нова тръпка.
Фолк дивата сама се издаде, като намекна, че може би е време и за нов мъж, пише в. „България днес”.
„Първо косата, после…”, лаконична е Кали. След като се раздели с третия си мъж Владимир, изпълнителката се зарече повече да не влиза в сериозни връзки.
Кали посреща предстоящата пролет с нова визия и много позитивно настроение. Фолк звездата вече се чувства пролетно, а в един от статусите си в социалната мрежа провокира последователите си да погледнат на живота с усмивка.
“Усмивката е най-лесният начин да промениш външния си вид. Усмихнете се!!!” – пише изпълнителката.
За пролетта Кали е избрала по-светъл цвят на косите си.
КалиФен се побърка по белег на фолк дивата МарияГоляма част от широката общественост припадат по миньончето Мария, която е една от най-дългогодишнит…Mar 2 2019skafeto.com

Промяната внася и нова доза свежест в нейното излъчване, което се хареса на феновете й и те не спестиха комплиментите си към певицата.
Почитателите на Кали се радват и на клубните й изяви не само у нас, но и извън пределите на страната. Наскоро тя бе в Памплона, Испания, където я очакваше много слънце и летни температури. Изкушена от хубавото време в Мадрид, тя се включи с лайв от площад “Пуерта дел Сол” малко преди завръщането си на българска земя. Тук клубните участия за нея продължават като на 14 март звездата ще пее в Пловдив.Фолкът потъна в скръб: Отиде си млад и обичан изпълнителФолкът потъна в скръб след неочаквана загуба. Тази сутрин е починал популярният в средите на народна…Mar 1 2019skafeto.com