Тоника Ваня

Очакваният бургаски сблъсък във „ВИП Брадър“ се оказа символично подаване на ръка. В първата мисия за седмичния бюджет на Къщата легендите на „Тоника“ – Ваня Костова и Ева Найденова се опитаха дипломатично да се извинят една на друга и не си казаха в очите това, което мислят и което твърдяха във визитките си. „Не съм присъствала на сеанс, в който Ева прави черни магии. До мен са достигали слухове от наши общи познати. Надявам се това да са само слухове, защото който прави магии, не мисли добро.

Когато се наложи да общуваме с Ева, аз все повече се отдалечавам от мисълта, че тя може да прави такива неща. Приятно ми е да бъдем заедно“, каза първа Ваня Костова. Дали беше лицемерна и не искаше да се стига до вадене на още повече кирливи ризи – зрителите ще преценят.
Пълен обрат в отношенията между легендите на "Тоника" - Ваня и Ева
Пълен обрат в отношенията между легендите на "Тоника" - Ваня и ЕваВойната в „Тоника“ няма край! Синът на Ваня Костова: Майка ми намери спонсори за лечението на Гого!Боян Михайлов е роден на 4 март 1981 г. в Бургас. Завършва туризъм, а след това и медицина. Дебютът …Sep 13 2018skafeto.com

На втората кутия от мисията на Ваня пишеше „Напуснах „Тоника“ заради Ева и Гого.“ „Неправилно е споменато името на Ева в това изказване, защото напуснах „Фамилия Тоника“ след изказване на Гого и то беше, че колегите ми не са щастливи и не са горди да работят с мен. Затова последният ми концерт с тях беше на 12.12.2000 г. и тогава заявих, че това и че искам да поздравя колегите си с песента „Хоро“ за това, че толкова години ние сме били рамо до рамо и сърце до сърце“, каза Ваня Костова.
„Имам нужда да се възстановя от това да говоря срещу Ева. От сърцето ми кръв капе“, оплака се Ваня пред Петко Димитров.
Ева Найденова също се подмаза на бившата си колежка. „Възможно е да съм казала, че Ваня има нужда от психиатър. По същата причина като нея – заради слухове на общи познати“, изплъзна се от темата Ева.
След мисията двете седнаха на масата една до друга и говориха съвсем приятелски за миналото.Скандалът става грандиозен! Синът на Ева от „Тоника“ скочи на Ваня Костова: Мама не прави магии!„Haпycнax „Тоника“ зapaди Eвa. Tя зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo c Гoгo гoвopexa cpeщy мeн зaд гъpбa …Sep 12 2018skafeto.com

loading...