Лепа Брена баба по бански

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лепа Брена стана баба и е безумно щастлива от раждането на внука си Александър. Александра Прийович роди тази сутрин и дари с още един член семейство Живойнович, предаде Плусинфо, цитирана от БГНЕС.

Лепа Брена не крие колко е щастлива заради внука си. Тя споделя, че е чакала внуче с години. Певицата съобщи новината и във Facebook. Раждането на Александра Прийович е минало по възможно най-добрия начин, като майката и бебето се чувстват чудесно.

Синът на Филип Живойнович и Александра без съмнение ще стане любимец в семейството.Лепа Брена показа убийствено тяло по бански на 58 (Снимки)58-годишната Лeпa Бpeнa взpиви мpeжaтa c нoви ĸaдpи по бански. Cpъбcĸaтa изпълнитeлĸa oтпpaши нa пoч…Feb 6 2019skafeto.com

Фахрета Яхич-Живойнович, известна с псевдонима си Лепа Брена, е фолк певица. Тя е родена е на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина. Истинското й име е Фахрета Яхич, по мъж – Живойнович. Тя е третото дете в семейството – има по-големи брат (Фарук) и сестра (Факета).

Детството й минава в Бръчко. В средното училище тренира баскетбол. Още тогава започва да пее – изпълнява рок хитове по училищните сбирки и бързо става популярна сред съучениците си.

След гимназията Фахрета отива в Белград и записва специалност туризъм в Природно-математическия факултет, но бюджетът на родителите й е ограничен и тя решава да започне да пее, за да се издържа. Работи с оркестъра на Sašа Popović, който тогава се казва „Lira Band“.

Участват по ресторанти и кръчми из цяла Югославия и бързо се прочуват със своята атрактивност. Следват договори за редовни участия в хотел „Jugoslavija“, в Белград. По това време нямат записан нито един албум. 1980 година се води като официално начало на нейната кариера.

Работейки с композитора Милутин Попович Захар, записва песента „Čačak, Čačak“, която веднага се харесва на публиката. С късите си тесни панталонки и лесно запяващия се припев, Фахрета и група „Slatki greh“ се открояват от останалите участници на Hit parad.Помните ли концерта на Лепа Брена от 1990 г. – легендата пристигна с хеликоптера на Тодор Живков, цяла София излезе по улиците (ПЪЛЕН ЗАПИС)Половин година след демократичните промени от 10 ноември 1989 година, България беше разтърсена от др…Oct 25 2017skafeto.com