Орхан Мурад

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

След като месеци наред тийнейджърката Сузанита на практика живее във вихъра на редуващи се скандали, дойде ред и на родителите й да влязат рязко в светлината на обективите. Отношенията между музиканта Орхан Мурад и половинката му Шенай явно са станали ледени.Евгения Борисова насмете Сузанита: Защо бащата на това момиче Орхан Мурад не отговаря пред закона?Известната дизайнерка Евгения Борисова е вбесена и потресена от гостуването на 15-годишната „певица“…Jul 13 2018skafeto.com

Тежък семеен скандал наруши идилията в семейството на Орхан Мурад, пише „Телеграф“, цитиран от show.blitz.bg. След мощна разправия жената на музиканта – Шенай предприе кардинални и доста драстични мерки, за да накаже мъжа си.

Шенай така се ядоса на популярния си съпруг, че в яростта си, без да й мигне, окото изтрила фотосите си с него. „Бях му се ядосала и изтрих доста снимки“, ожалила се гневната съпруга, която не направила преди това копия на запечатаните моменти с Мурад. Така и да иска да ги възстанови сега, трудно ще й се получи.

Сред кадрите, заличени от Шенай са спомени от най-красивите снимки от многобройните пътешествия с Орхан и двете им наследници – Сузанита и по-голямата Александра.

Дали скандалът в семейството на Орхан Мурад ще има и още последици, предстои да разберем. А колкото до изтритите от гневната му съпруга общи снимки – ако останат заедно, двамата ще имат още много идилични почивки у нас и извън България, на които да компенсират заличените семейни спомени.Скандалната Сузанита си прибра старото гадже, Орхан Мурад сравни щерка си с… Лили Иванова!Скандалната певица Сузанита отново прикова общественото внимание с поредна промяна в личния си живот…Sep 26 2018skafeto.com