Митко Щерев

В това, че Митко Щерев е изключителен композитор, едва ли някой у нас се съмнява. Той има участие в много от любимите песни на поколения българи. Факт е също обаче, че Щерев често се забърква в шумни скандали, които тлеят с години.

Композиторът Митко Щерев, който преди време официално разреши на Стефан Илчев да пее песните на Лили Иванова, си ги иска обратно.Победителят Стефан Илчев продава колата от „Капките“ заради дълговеТалантливият певец Стефан Илчев ще използва инерцията от големия си успех, за да стартира самостояте…May 29 2019skafeto.com

Известният музикант е засегнат, че певецът трупа известност единствено заради неговите творения.

„Никога не съм давал на това момче правото да пее песните ми. Още повече че не ми харесват изпълненията“, избухна преди време Щерев, а след победата на Стефан е още по-ядосан.

„Не стига че с Лили Иванова имах хиляди пререкания, сега той пее същите песни“, коментира Щерев. Той дори се заканва да му прати нотариална покана, с която официално да претендира за авторски права върху неговите изпълнения.

Митко Щерев има претенции и към самото шоу „Като две капки вода“. Според него няма никакви уредени авторски права върху използваните в шоуто песни.

„Всеки си пее каквото си иска, но не може така, трябва да има правила„, ядосан е Щерев.

Самият Стефан Илчев признава, че е много щастлив от победата в „Капките“.Лили Иванова към Стефан Илчев: Чувала съм за вас! Браво, моето момчеТалантливият певец Стефан Илчев е големият победител в музикалното шоу „Като две капки вода“ в конку…May 28 2019skafeto.com


loading...