Слави Трифонов жена ефир проблем сърце хан Алцек Невена Цонева джип за празника

През годините Слави Трифонов си извоюва реномето на строг, но справедлив работодател. Дългия е способен както да наложи солена глоба, така и да извади невиждани за нашите стандарти суми за подопечните си. Слави отново е решил да покаже на каква щедрост е способен.Слави Трифонов спасил от мизерия наш актьорСлави Трифонов е подал ръка в много труден момент на актьора Мариан Бачев. С поканата да стане част …May 6 2019skafeto.com

Въпреки че обяви края на шоуто си, Слави Трифонов продължава да попълва колекцията от уникални инструменти на „Ку-ку бенд“. В момента той наддава за една от китарите на Дейвид Гилмор от „Пинк Флойд“.

Легендарният музикант реши да се раздели със 120 от своите музикални инструменти. С тях той е свирил или записвал заедно с групата или при своите соло изяви.

Самият търг ще бъде на 20 юни в главния офис на британската аукционна къща „Кристис“ в Ню Йорк. Началната цена при наддаването за китарата ще бъде около $100 000 – 150 000. Парите от разпродажбата ще бъдат за гладуващите и бездомните в целия свят.

В този търг ще се включи и Слави. Целта му е една от китарите на музиканта, който е гостувал в предаването. Тя е предназначена за Цветан Недялков. Това призна самият Трифонов в предаването си във вторник вечерта.Намери се кой да разнежи коравото сърце на Слави Трифонов (видео)Слави Трифонов си е изградил имидж на строг работодател, който в името на шоуто си е готов и на най-…Apr 26 2019skafeto.com


loading...