Софи Маринова

Култовата имитация на Мария Илиева, която трябваше да се превъплъти в Софи Маринова, не остави безучастна дори и самата легендарна фолкпевица.

Тя не пропусна да се изкаже за колежката си и то по начин, след които всичко в отношенията между двете става кристално ясно!
Ромската перла, както определят Софи Маринова, изпадна в истински възторг от изпълнението на колежката си в поп жанра и дори я определени като „неземна”, пише show.blitz.bg. „Уникална си, Мария Илиева! Беше неземна! Адмирации за труда и таланта! Ти успя не просто да го направиш, ти направо изби рибата – визия, орнаментика всичко. Адмирации!”, не спести похвали Маринова. А думите й определено развълнуваха мнозина, някои от които вероятно очакваха не много ласкава реакция предвид коментарите си. На тях фолкпевицата отвърна с категоричен тон: „Това е шоу за имитации, а не за оригинали. След като аз й се изкефих, вие какво, под вола теле ли търсите?! Беше перфектна.”Грозно: Свекървата и зълвата на Мария Илиева я подложиха на нечувана гавра в Интернет!Забавно, а може би подигравателно клипче се завъртя в мрежата как свекървата и зълвата на Мария Илие…Aug 26 2018skafeto.com

На любимка на народа, както още определят Софи Маринова, й предстои турне в САЩ и Канада. Пътуването ще започне в първите дни на май и вероятно това ще бъде и меденият месец на младото семейство Давидови, след като сключиха граждански брак преди повече от месец.
Самата Софи Маринова сподели преди време, че тъй като е много заета, вероятно нямат да имат специален меден месец. Освен за церемонията по сватбата, която предстои на 24 март, Софи се готви усилено и за турнето, а репертоарът й ще включва най-големите й хитове, както и любими заглавия от различни жанрове. В Щатите гласовитата изпълнителка заминава в компанията на двамата си любими мъже – съпруга си Гринго и сина си Лоренцо.Пълен и неочакван обрат: Георги Михайлов смени Мария Илиева с 16 години по-млада мацкаБащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я смени с 16 години по-млада от нея мадама, а пев…Dec 4 2018skafeto.com

loading...