Руската звезда – изпълнител на естрадни песни Филип Киркоров е с български произход и това следва да погъделичка лекичко нашата гордост! Особено като проследим изпълнението му на хитовата естрадна песен „Сняг“, в дует с едно изключително даровито момиче, очевидно с вродено сценично обаяние. Впрочем убедете се в правотата на това, проследявайки от видеото поведението и пеенето на едва 12-годишната Настя Петрик.

Несъмнено тя е изключително талантлива и придава особено очарование на песента, която при други изпълнители звучи по друг начин.Тази руска песен ме разплака! Всеки трябва да я чуе! Поздрав за вас! (ВИДЕО)Сърфирайки в YouTube, тази песен се появи в лентата с предложения. Не съм чувал тази песен преди, но…Mar 29 2017skafeto.com 

Гледайки видеото, вижте колко добро е сработването между изгряващата звезда Настя и вече изгрялата звезда – Филип, чийто авторитет и известност са в съзвучие с обичта и уважението, които той проявява към своята така надарена партньорка! Музикалният талантът или го има или го няма – той не зависи от възраст, раса, пол… И накрая, добре би било да знаете малко руски, за да вникнете в дълбокия смисъл на текста на хитовата песен! Насладете се на това прекрасно изпълнение и го споделете, ако ви е харесало!

loading...