Сузанита

Сузанита, която все още няма 18 години отново легна под ножа, пише в. „Телеграф“.Нова тръпка: Сузанита смени гаджето с богаташСкандалната певица Сузанита направи серия от признания за личния си живот. Пред камерите на бТВ щерк…May 15 2019skafeto.com

Този път скандалната щерка на Орхан Мурад се е подложила на ринопластика, за която се е бръкнала между 4 и 6 бона. Последователите й в социалните мрежи забелязаха промяната и побързаха да направят колажи „преди и след“, доказващи разликата.
Сузанита си клъцна носа, майки сезират Агенцията за закрила за детето

Нослето на блондинката вече е с нова форма и това личи от качените от нея фотоси в Инстаграм. Всеобщото мнение на феновете на певицата е, че вече визията й е под всякаква критика. Първо Сузанита наблъска устните си с хиалуронова киселина, после си постави силиконови импланти в гърдите.
Сузанита си клъцна носа, майки сезират Агенцията за закрила за детето

В същото време стана ясно, че възмутени майки ще сезират Държавната агенция за закрила за детето по повод скандалната Сузанита. Очевидно тя ни най-малко не се срамува от натрупаната негативна слава. Дори напротив, дъщерята на Орхан Мурад продължава да пуска голи снимки, недопустими за едно 16-годишно момиче.

Последната фото провокация на младата амбиция е чисто гола снимка от ваната, в която пие шампанско. Майки се възмущават на разюзданото поведение на Сузанита и упрекват родителите й за нейното падение, пише flagman.bg.

„Не може едно 16-годишно момиче да се държи като евтина проститутка. Къде са родителите, къде е закрила за детето“, беснеят в социалните мрежи възмутени майки с деца.
От последните й снимки на младата певица се вижда, че е прекалила с хиалурона в устата, а лицето й се е деформирало.bTV и Венета Райкова удариха дъното с това интервю на СузанитаСкандалната тийнейджърка Сузанита отново попадна в центъра на медийното внимание. Този път това стан…May 13 2019skafeto.com

loading...