Музика

С ангелски глас това момиченце изпя една от най-популярните песни за всички времена! Чуйте страхотното изпълнение (ВИДЕО)

С ангелски глас това момиченце изпя една от най-популярните песни за всички времена! Чуйте страхотното изпълнение (ВИДЕО)

Детският глас не може да бъде сбъркан. Тембърът и звученето определено са различни от тези на по-големите певци. Но това в никакъв случай не значи, че малките не могат да изпеят и най-популярните песни, напротив. Те го правят по начин, който кара слушателите да настръхнат. Това момиченце притежава ангелски глас, с който изпълнява песента „The sound of silence“. Това, че е едва на 11 години не й пречи да предаде заряда и емоцията, с които е наситена песента. Напротив, силата на гласа на това малко момиченце е поразителна. Тя по нищо не отстъпва на гласовете на световните звезди. Когато някой притежава такъв талант, ние можем само да го аплодираме и да се насладим на изпълнението. Трябва да насърчаваме малките да показват и развиват дарбите си, защото в крайна сметка те са бъдещето.Когато това момиче запя, всички в стаята притихнаха, за да я слушат. После избухнахме в аплодисменти! (ВИДЕО)В българското народно творчество безспорно има толкова много красиви песни, които докосват душите ни…May 12 2017skafeto.com

Разбира се, не трябва и да прекаляваме в желанието си да помогнем на децата, защото понякога това може да има обратен ефект. Но е факт, че когато дете има такъв ангелски глас, можем само да се насладим на прекрасното изпълнение.

Това момиче разплака журито и публиката! Вижте емоционалното ВИДЕО!В днешно време има много талантливи деца, които се явяват на всякакви конкурси и в различни предаван…May 5 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Всеки човек разбира понятието любов различно и съответно изразява това чувство по определен начин. Някои…
error: Съдържанието е защитено!