https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Не може да не се вълнувате, когато чуете хитовата песен на Ерик Клептън „Wonderful tonight“. Ето нейните простички, но с много мил подтекст думи: „Късно вечерта е; тя се чуди какви дрехи да носи… Налага грима си и четка дългата си руса коса… И тогава тя ме пита: “Изглеждам ли добре? И аз казвам: „Да, изглеждате чудесно тази вечер …“ Още по-завладяваща е нейната мелодия – истинска наслада за душата.Това изпълнение ще ви РАЗТЪРСИ! Момченцето започна да пее страхотно, но вижте какво стана, когато се включи момиченцето! (ВИДЕО)Когато на сцената излязат талантливи деца, няма как да не ги аплодираме. Няма значение в каква сфера…Dec 19 2016skafeto.com

Сега от видеото чуйте изпълнението на песента от един 15 годишен юноша – Алфи Шерд и кажете, нима нежната музика и извиращите от сърцето му думи не са ви омагьосали, както и са покорили сърцата на зрителите, присъстващи на шоуто, където той участва?

А само допреди месец е бил обикновен уличен музикант, но, за щастие, природният му талант е открит от един от най-известните телевизионни водещи, който го поканва в неговото шоу за талантливи млади изпълнители. Действително, какъв късмет за младежа, наистина го очаква блестящо бъдеще в поп-музикалния жанр.