Тони Димитрова

Тони Димитрова отново има мъж до себе си. Българската Бони Тейлър за пореден път не е изневерила на афинитета си към по-млади кавалери, защото тайнственият господин, с когото са неразделни напоследък, изглежда доста по-малък от 56-годишната певица.

Светската му премиера Димитрова направи на рождения ден на своята колежка от попфолк средите – Ивана, съобщава „Ретро“. На партито двамата се появиха под ръка, седнаха един до друг и до края на купона, продължил до тъмни доби, не се разделиха нито за миг. Въпреки че Тони видимо бе щастлива и одухотворена, тя не си позволи да прекрачи границите на благоприличие и с мистериозния мъж спазваха дистанция и се въздържаха от интимности, за да не се набиват на очи в препълненото с хора нощно заведение.
Близки до гласовитата бургазлийка споделят, че тя най-после успяла да се възстанови психически от предишната си връзка, която приключи с грандиозно фиаско, и вече била счупила любовния карък, който я съпътствал от младини. Припомняме, че преди една година Тони скандално се раздели с една от големите си любови – 12 години по-младия от нея музикант Иван Ченов, който набра популярност покрай участието си във формата „Гласът на България“.Тони Димитрова се оказа фен на една от най-скъпите марки за женски обувки (СНИМКА)Певицата Тони Димитрова е любимка на мнозина българи и видимо това се отразява добре на нейните авоа…Sep 30 2018skafeto.com

Дълго време двамата бяха тандем не само в живота, но и на сцената, а благодарение на Тони Ченов успя да запише в творческата си биография редица гастроли у нас и в чужбина. В крайна сметка обаче битовите проблеми надделели над чувствата и певицата с дрезгав глас изгонила Иван от общия им дом. Нейни колеги все още шушукат, че причината била, че бившият й буквално я разорил, понеже посягал към хазарта. Изпълнителката на „Ах, морето“ дълго време търпяла, но накрая нервите й се скъсали и с музиканта се разделили по възможно най-грозния начин.
Тогава Тони отказа да коментира случката пред медиите, а единственото, което сподели, бе, че я е срам, че е имала нещо общо с такъв човек. Припомняме, че това съвсем не е най-голямото й нещастие в любовта. По-тежко преживяла само разлъката с бащата на дъщеря си – Милен, който към днешна дата има ново семейство. Години наред бившият съпруг на Димитрова не давал пукнат лев за отглеждането на детето им и не се държал уважително с нея, макар тя да постъпила благородно и да не му завела дело за издръжка.Мъжът на Тони Димитрова я съсипа отново: Милен създал второ семейство тайно от емблематичната певицаБившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки ново семейство тайно от нея. Бургаз…Aug 23 2018skafeto.com

loading...