Музика

Трябва да я видите! Неотразимо изпълнение на песен за „любовната лудост“ от една изключително даровита девойка, ненавършила още 16 години! (ВИДЕО)

Трябва да я видите! Неотразимо изпълнение на песен за „любовната лудост“ от една изключително даровита девойка, ненавършила още 16 години! (ВИДЕО)

Пуснете видеото и вижте с какво чувство една 16 годишна дългокоса брюнетка изпълнява емблематичната за 90-те години на 20-я век песен „Crazy“. Какво отличава нейното изпълнение от това на редица, записали преди нея песента поп-звезди? Това е в сдържаната сила на нейния плътен превъзходен глас, който с удивителна чистота и лекота покрива внушително широкия тонален диапазон на тази далеч не лека за изпяване песен, както и в увереността на певицата и излъчваната чрез нейната младост сияйност. Коя е тази новопоявила се в Русия знаменитост?Настръхвам всеки път, когато чуя тази песен! Чуйте прекрасното изпълнение на страхотния Николай Славеев! (ВИДЕО)В българския фолклор има песни, които прославят героите ни, такива, които са насочени към бита ни, и…May 19 2017skafeto.com

Името й е Сабина Мустаева – едно истинско дарование в поп и рок музикалните жанрове!

Тя започва да изгрява на небосклона на истински талантливите певци-изпълнители още ненавършила 14 години, когато участва за първи път в телевизионно шоу – риалити „Търсят се млади таланти“. Е, такъв талант – и то изключителен – със сигурност е открит в нейно лице! Сабина бързо придобива известност и почитатели из цяла Русия! Нека да отдадем на даровитата девойка нужното внимание и да се възхитим отново на нейното изпълнение.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Един от най-обичаните певци на България Георги Христов си признава чистосърдечно, че няма много време…
error: Съдържанието е защитено!