Бившият на Мария Илиева

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, който й направи син – Александър, чака бебе от годеницата си.Мария Илиева шокира всички с тази новина за бебето сиЗа никого не е тайна, че съвсем скоро българската поп певица Мария Илиева роди своя първороден син А…May 15 2019skafeto.com

Влюбените ще сключат граждански брак в ритуалната зала на бул. „Витоша“, след което ще се врекат във вярност пред Бог в намиращата се в непосредствена близост църква „Света Неделя“, пише седмичникът „Галерия“.

Купонът ще се състои в известен ресторант в „Горубляне“, където заветното „да“ преди три месеца си казаха Софи Маринова и Гринго. Георги и Владислава ще се опитат да опазят в тайна от медиите този специален за тях ден. Иначе подготовката за сватбата вече е във финален етап, раздадени са и поканите на гостите.

Това не е единствената лоша новина за Мария Илиева. Георги ще стане татко за втори път, тъй като Владислава е бременна. Тя все още е в първите месеци от бременността и полът на бебето не е ясен.

Детето не е единствената причина за това, че ще минат под венчилото. Истината била, че Михайлов бил много влюбен в половинката си и изпитвал огромно вълнение, че ще става баща и ще има пълноценно семейство, каквото не успя да създаде с Мария.Папи Ханс си призна дали е мачкал чаршафите с Тита и Мария ИлиеваПапи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата загуба на баща си. Видяхме какъв проф…May 26 2019skafeto.com


loading...