Музика

Уличен музикант пееше на улицата, но хората останаха с отворена уста, когато към него се присъедини 2-годишната му дъщеря (ВИДЕО)

Уличен музикант пееше на улицата, но хората останаха с отворена уста, когато към него се присъедини 2-годишната му дъщеря (ВИДЕО)

Вижте Едуард – този предприемчив уличен музикант! Той от рано е установил, че невръстната му дъщеричка Мариана има превъзходен „слух“ и се възползва от това по-един впечатляващ начин. Облеченото в червена дрешка детенце е само на 2 – 2½ години и все още си седи кротко предимно в количката. И не само си седи, но и пее – приглася на своя татко. При това се получава чудесен дует, който впечатлява минувачите и предизвиква техните ръкопляскания (виж видеото). Те отдават заслуженото на младия баща, който, очевидно, е положил немалко усилия да подготви този впечатляващ концерт.Уличен музикант радва минувачите с неговата музика. Но всички приковаха поглед върху една стара баба, която…(ВИДЕО)Вижте това уникално видео! 60 – 65 годишна жена, съпроводена от симпатично кученце, танцува вдъхнове…May 15 2017skafeto.com

Защото освен несъмнения талант, момиченцето е и природно интелигентно да възприеме самата аранжировка на представлението.

Възхитете се на талантливото дете на този амбициозен, предприемчив баща, готов едновременно да развива музикалните способности на дъщеря си и да изкарва някоя и друга монета с този импровизиран концерт! И все пак, номерът е толкова впечатлителен, че може да се говори, по-скоро, за събиране на не малки приходи, които да осигуряват препитанието на симпатичния тандем татко и дъщеричка!

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Вижте тези две бебоци – близнаци. Току-що са проходили и вече са с претенции да…
error: Съдържанието е защитено!