Интернет гласуване изхвърли Веселин Маринов от класация, даваща право на участие в празничния 17-и рожден ден на телевизия „Планета”. Оказва се, че по волята на чалга феновете големият български певец не е сред желаните изпълнители за събитието. И докато за него са гласували едва 90 души, то например за бременната Преслава гласовете са 3000. А решението почитателите сами да направят онлайн селекцията кой да пее на концерта, е дело на собственика на „Пайнер” – инж. Димитър Димитров, за когото това е единственият начин да възпрепятства дежурните обвинения и сръдни от изпълнителите, пише седмичникът „ШОУ“.Веселин Маринов хвърли истинска бомба в ефира: Пребиха ме скинариГолемият български певец Веселин Маринов направи откровена и трогателна изповед, връщайки се към клю…Mar 6 2017skafeto.com

За Веселин Маринов обаче, който е свикнал на системно признание от страна на публиката, подобна ситуация е, меко казано, неприятна. Близки до изпълнителя издават, че след като разбрал за резултатите от онлайн гласуването, певецът останал много изненадан. И дотолкова се разстроил, че не пожелал да работи до края на деня.
„Натъжи се от тези резултати. Това е последното, което е очаквал”
споделя негов познат. И добавя, че макар тук да не става дума за негов личен концерт, изпълнителят на „Горчиво вино” преживявал тежко новината, че няма да вземе участие в концерта. Изпаднал дори в лека депресия.

Защото от години е свикнал, и оправдано – с любовта на феновете, но очевидно не на тази част от тях, които слушат поп фолк.
Веско Маринов съвсем не е единственият изпълнител, който няма да се качи на сцената за празника на телевизия „Планета”. В този списък са още Милко Калайджиев, Нелина, Тони Дачева, Ани Хоанг, Есил Дюран, Магда и др.
Припомняме, че в минали години, какъвто и избор да е правил инж. Димитър Димитров, винаги е имало обидени и враждуващи помежду си певици. А споровете са от това кой участва на концерта до чия ще е честта да го открие и закрие след това.Този стих разплака в ефир Веселин Маринов. Да си припомним тези вълшебни римиЛюбимият на хиляди българи певец Веселин Маринов неотдавна трогна хората със спонтанна проява на чув…Oct 14 2016skafeto.com

loading...