Опитвали ли сте се да танцувате салса?! Това е един изключително динамичен танц със спиращ дъха ритъм, който може да бъде поддържан успешно само от танцьори с утвърдени професионални умения! А дали това е така? Вижте какво се случва на телевизионното шоу „Супер Деца“ (“Super Kids”). На сцената се появяват двойка момче и момиче на около 12 години, посрещнати благодушно от публиката и тричленното жури. Но какво се случва след това, когато те затанцуват салса? Започва едно изпълнение с бясно темпо на серия от почти акробатични фигури, но в него освен младежка енергия личи и едно страхотно умение – несъмнено резултат от много тренировки!УМИЛИТЕЛНО ВИДЕО! Вижте каква ТРАДИЦИЯ си създава тази възрастна двойка!Да намериш сродната си душа е нещо, към което всеки се стреми. А когато имаш човек до себе си, който…Dec 28 2016skafeto.com

Членовете на журито са изумени – те стават на крака и ръкопляскат под звуците на салсата, а публиката непрекъснато насърчава младите изпълнители с аплодисменти!

Какъв чудесен начин да насочим енергията на децата си към едно наистина чудесно занимание! Родители, запишете децата си на латино танци (а може и на народни танци) още в детската градина! Няма да съжалявате – така ще „канализирате“ бързо нарастващата им енергия и ще ги възпитате да обичат музиката и танците за цял живот!

loading...