https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тези, които помнят дните на своята младост, когато рок изпълнителите начело с великия Елвис Пресли, е са карали кръвта им да кипи, ще бъдат приятно изненадани да слушат и да се наслаждават на един удивително подобен на Рок-енд-рола танц, т.нар. Каролина Шаг, перфектно изпълнен от двойка тийнейджъри – Кайла и Джеръми, по време на участието им в традиционния Младежки състезателен конкурс на Шаг – Данс Лигата на САЩ.Няма как да не се засмея, когато видя как този мъж започна да танцува! А действието се развива през 1996! (ВИДЕО)Танците винаги са разтоварващи. Особено когато са пуснали любимата ви песен. А когато става дума за …Mar 30 2017skafeto.com

Този легендарен танц на американския юг произхожда от щата Каролина и бързо добива широка популярност през 40-те години на 20-я век.

По-късно, части от неговите стъпки са използвани в редица танци, включително и в рокендрола. Насладете се от видеото на изключителното богатство от стъпки и фигури, които младите изпълнители демонстрират! Особено неудържим изглежда е младежът! Съвсем основателно е журито да им даде най-високата оценка и да ги обяви за победители! Не ще и съмнение, че и вашата оценка ще също толкова висока!