Камелия

Чалга звездата Камелия е царица на провокациите и сценичното поведение. На последното си участие в столичен клуб тя доказа това и твърдо заяви, че годините са просто цифри и все още не се дава на младите си колежки.

Изпълнителката на „Защо повярвах“ се появи облечена само със сако, а отдолу секси гащички, които се показваха при всяка нейно движение, отбелязва show.blitz.bg. Стегнатата й фигура не остана незабелязана от тълпата в клуба, които се наредиха около сцената и в продължение на час зяпаха ту задните й части, ту огромния силиконов бюст, който от време на време изскачаше от секси сакото на чалгарката.
Чукнаха дъното: Камелия пя по гащи на Благо Джизъса (снимки)Камелия на любов и марули преди „Гласът на България“Попфолк фурията Камелия се подложи на спартански хранителен режим, въпреки страха на близките си, че…Jan 29 2019skafeto.com

Оказа се, че Камелия отскоро има и нов ухажор, който й подари огромен букет от рози и бутилка луксозно шампанско. Певицата бе затрупана със салфетки, поръчани отново от тайнствения господин.

На едно от ВИП сепаретата пък се бяха настанили най-актуалната светска двойка Златка Райкова и Благой Георгиев, както и верният им приятел – гримьорът Цецо Андреев. Камелия не пропусна да поздрави лично веселата компания, които се оказаха на рожден ден на техен близък приятел.
Чукнаха дъното: Камелия пя по гащи на Благо Джизъса (снимки)Камелия отсече: Открих формулата на вечната младост! Какво прави певицата, за да изглежда като на 26Камелия е на 46 години, а изглежда като на 26. Оказа се, че блондинката наистина е открила формулата…Jul 31 2017skafeto.com

loading...