жертвите на Covid-19

Генерал Венцислав Мутафчийски едва ли някога е предполагал какво ще му дойде до главата. Може би е имал някакви очаквания, че някой ден ще му се наложи да бъде начело на щаб, който да противодействия на опасна епидемия. Резонно – и е военен, и е лекар.

Но че ще стане легендарна фигура в обществения фолклор – е това едва ли си го е представял. Да, вече социалните мрежи преливат от колажи със забрани, а понякога и с разрешения, които генералът раздава.

Но един от последните случаи е направо истински куриоз. За него разказва една бъдеща баба.

Ето какво написа тя в групата във Фейсбук „Генералът каза!“:

Чакам внуче – от 7 март съм в Лондон. Дъщеря ми се оплаква, че всяка нощ се моли на бебето да излиза, че я боли кръст и не й се чака вече. Аз на майтап й казах, че бебето слуша Генерала и шантавата ми щерка намерила електронната му поща и му писала… И дойде отговор!
Генерал Мутафчийски заповяда на бебе: Да излезе! (СНИМКА)

Отговорът е наистина „генералски“. Всъщност всичко може да е една много симпатична шега! Но може пък и да е истина!

Генерал Мутафчийски в последните дни показа че освен, че е достоен мъж, е също напълно земен човек, на когото не липсва и приятно чувство за хумор.

А от нас успех – и на бабата, и на майката, и на бебето, и, разбира се, на генерала!

Виж още:Как генерал Мутафчийски стана истинската звезда на социалните мрежи (ГАЛЕРИЯ)Пролетта официално дойде или поне трябваше да дойде, макар че прилича повече на зима. Имаме някакво …Mar 23 2020skafeto.com


loading...