НЦОЗА

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

След като в продължение на четири месеца беше най-натрапчивото лице на телевизионния екран, в началото на лятото генерал Венцислав Мутафчийски потъна вдън земя. Шефът на НОЩ се появи само веднъж да получи дарение от линейки във ВМА, а през останалото време мълчи, сякаш обиден на народа като Иван Костов. От сайта Лупа обаче успяха да открият хирурга.

Генералът и съпругата му Елена попаднаха в обектива на наш репортер на плаж в тихия курорт Черноморец в Бургаския залив. Броени дни преди рождения си ден Мутафчийски разпускаше с плуване и почти безалкохолен коктейл със спрайт и малко мента.

Докторът не носеше маска, но предпазните средства на открито не са задължителни. За сметка на това внимателно предпазваше добре обръсната си глава – негова запазена марка, с екстравагантна шапка, както препоръчват всички дерматолози.

Генералът правеше впечатление с изключително мускулестата си фигура, макар и с десетина излишни килограма. Пожелаваме му приятна ваканция, за да е готов с пълни сили да се изправи срещу втората вълна на коронавируса наесен.


На отдих се отдаде и председателят на НФСБ Валери Симеонов. Той е бил забелязан вчера на Русалка, съобщава един от Отровното трио Николай Хаджигенов. „Там дали не продават яйца и домати за патрЕотичен омлет“, пита Хаджигенов в профила си във Фейсбук.

Виж още:Тържество на материята! Каракачанов тръгна по бански (СНИМКА)Красимир Каракачанов бе изловен по бански днес на морето. Плажуващ издебна военния министър и успя д…Aug 18 2020skafeto.com


loading...