https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Още при вестта за кончината на Малката Бирма мнозина забелязаха, че нито Преслава, нито Алисия, които му бяха гаджета през годините, не са изказали публично съболезнованията си. И докато връзката на Малката Бирма с Алисия бе доста кратка, то много негови приятели са гневни от мълчанието на Преслава, тъй като тяхната любовна история бе бурна и изпълнена със страст и скандали.

Неведнъж талантливата добричлийка е признавала, че Георги е голямата любов в живота ѝ.

Близки приятели на погребания миналата сряда в Софийските гробища Георги Станоев разкриха пред “Уикенд“, че Преслава все пак се е обадила на майката на Малката Бирма – Лидия, за да изрази съболезнованията си. Певицата обаче признала, че няма как да присъства на погребението, тъй като щяла да си има огромни проблеми с мъжа си Павел. „Той ме ревнува от всички мъже в живота ми, но най-много Жоро…. Изрично ми забрани да присъствам на погребението“, признала през сълзи Преслава на почернената майка Лидия Станоева.

Чалга дивата се залюби с врачанския сенчест бизнесмен Павел Витанов през 2017 след като изкара повече от 3 г. като гадже на Малката Бирма. Докато траеше връзката им, двамата често се събираха и разделяха с бурни панаири.

Откакто е омъжена за Павел тя му роди дете, но почти не излиза сама от дома си, дори и за кафе с приятелки. Във фолк средите открай време се мълви, че Павел бясно ревнува Преслава и че дори е инсталирал специално приложение в мобилния ѝ телефон, за да чете и той всичките съобщения, които тя получава. Павел придружава фолк звездата и на участията ѝ, като в началото на връзката им често дори пребиваше нейни фенове по дискотеките от ревност. И до ден днешен Павел ходи въоръжен с пистолет и с нож на нейните живи участия по дискотеките.