Славена Вътова

Славена Вътова е една от известните личности у нас, която в последните години е особено ангажирана и постоянно е в медийното внимание. Това от една страна й печели фенове, но в същото време хората започват все по-живо да се интересуват от личния й живот. Оказва се, че може би в любовта на красавицата не й върви, тъй като приближени разкриват за проблеми във връзката й.

Откакто е част от журито на „България търси талант“ Славена Вътова е заета почти целодневно и вече не й остава толкова много време за най-близките й хора, предават от show.blitz.bg. Моделката така се е увлякла да дава оценки, че съвсем е пренебрегнала семейството, а най-гневен от този факт е мъжът й Юлиян Цолов. Напоследък даже, той изглеждал направо отегчен до крайност до своята красива половинка, пише „Уикенд“. И вместо да й подарява цялото си време, когато е около него, бизнесменът все си намирал работа и ангажименти извън дома, с които да разнообразява сивото си ежедневие.

А когато били заедно пък, Славена и Юлиян били твърде мълчаливи – напълно противоположна гледка на тази, с която ги виждаме в профила на моделката в социалните мрежи. Нещо повече – двамата не само, че не си говорели, но и дори не се държали за ръце, Юлиян дори вървял с няколко крачки встрани от Вътова, нищо че са женени само от четири години.

„Той не ѝ обръща никакво внимание. Все едно не е с нея“, твърдят близки до семейството, като разбира се не пропускат да отбележат, че за това със сигурност е повлияла и тв изявата на Славена. Дали обаче само журирането на Славена Вътова в „България търси талант“ е единствената причина за охладнелите отношения между нея и съпругът й, само времето ще покаже.

„Уикенд“ припомня, че Юлиян Цолов преди години бе арестуван в САЩ по обвинение за извършване на измами при продажба на ценни книжа. Той е осъден на 4 години затвор, година и половина от които са заради бягство в Марбея, докато е бил пуснат под гаранция. Наскоро бизнесменът подари луксозна вила в Марбея на съпругата си, често й правел подобни материални изненади, нищо че разговорите помежду им били дефицит.Как поддържа форма една Мис България?Няма две мнения за красивата Славена Вътова, тя несъмнено е една от заслужилите носителки на коронат…Sep 22 2019skafeto.comВижте Мис България година след короноването (СНИМКИ)Мис България 2018-а Теодора Мудева запали социалните мрежи с горещи снимки, дело на талантливия фото…Aug 17 2019skafeto.com


loading...