Рускинята Ксения Давидова победи на междуародния конкурс по красота Mrs. Top of the World 2021 и стана най-красивата омъжена жена на света. Майката на три деца победи съперничките си от Великобритания, Латвия, Кипър, Аруба, Обединените арабски емирства, Индия и Армения.

По образование Давидова е специалист по връзки с обществеността. Тя води активен обществен живот, като организира благотворителни проекти в помощ на семейства с деца в затруднение. Освен това тя е посланик на държавния проект „Формиране на комфортна градска среда“ за благоустрояване на Санкт Петербург и е член на Всеруското общество за Опазване на природата в Санкт Петербург и Ленинградска област.

Давидова твърди, че е участвала в конкурса, защото искала да представи Русия на благотворителни и екологични проекти на международно ниво, пише „Взгляд“.

Рускиня стана най-красивата омъжена жена в света

„Това беше основната цел на моето участие. В същото време с моя пример искам да покажа, че една жена може да бъде многостранен и хармонично реализиран човек в много области на живота“, изтъкна още най-красивата омъжена жена в света.

Давидова участва онлайн в конкурса заради епидемиологичната ситуация и затворените граници.


loading...