Всички смятаме децата си за най-очарователните създания на този свят, неизбежно е, но когато преди 9 години Джаки Климентс ражда двете си дъщери – близначки, всички са на мнение, че в тях има нещо наистина изключително.

Днес те са обявени за най-красивите близнаци в света, а модните агенции се редят на опашка, искайки да подпишат договор с тях, пише Дир.бг.

Ава Мари и Лиа Роуз се раждат в Калифорния, при това 4 седмици и половина преди очакваната дата, за щастие – в отлично здраве.

„Сега, когато познавам личността и характера им, откривам смисъл в преждевременното раждане… За тях е типично да се появяват по-рано, без дори да първо да предупредят и винаги са готови за действия“, казва майка им.

Красотата им бива забелязана още в първите дни, след появата им на този свят и е честа тема на разговор сред персонала в болницата. Всички лекари и медицински сестри са единодушни, че двете момичета са просто прекрасни.

Само 6 месеца по-късно Джаки решава да ги представи на модния свят, но после се отказва, защото семейството трябва да се грижи и за сина си – Чейс, който е едва на 2 г. Пътуванията и часовете, прекарани във фотосесии, единствено биха затруднили ежедневието на родителите, затова те оставят тази амбиция настрана.

Обаче през 2017 г. нещата се променят. Момичетата, които вече танцуват професионално на сцена пред публика, са достатъчно големи и Джаки им урежда договори с 2 различни модни агенции.

Въпреки немалкото им ангажименти, училището остава приоритет номер едно. Ако Ава и Лиа са наети чрез официалната си Инстаграм страница, тогава майка им насрочва снимките да бъдат през уикендите или след учебно време, ако пък работата идва от агенция – тя им осигурява учител, който да присъства на сесиите и да им помага с училищната подготовка.

Когато имат снимки близнаците стават рано, понеже са им необходими 2 часа, за да стигнат до Лос Анджелис. Именно в Града на ангелите се провеждат повечето от ангажиментите им.

През годините красавиците са били лица на известни марки като „Crocs“, сп. „Sandcastle“, „Target“, „Skechers“, „Recess Kids“ и много други. Техният чар успява да плени всеки, който дори само ги е погледнал, при това за нула време.

Оказва се, че добрият външен вид се предава в тяхното семейство. Днес брат им – Чейс Робърт, също е амбициозен модел и освен това баскетболът е негова страст.

Семейство Климентс обича да прекарва време заедно, наслаждавайки се на всеки момент. Въпреки натоварения график на децата, все още намират време да пътуват и да се впускат в нови приключения.

Момичетата, като всички деца, обичат да пеят, танцуват и да бъдат в центъра на вниманието. И макар понякога да срещат критики от страна последователите си в социалните мрежи, те знаят, че родителите им винаги ще бъдат до тях и ще ги подкрепят в трудните моменти.Невероятно чудо преди 18 години! Тази прегръдка завинаги промени медицината! Ето как изглеждат тези близначки днес (ВИДЕО)Днес ще ви представим една наистина невероятна история с щастлив край. Главните действащи лица са дв…Apr 2 2017skafeto.com

Жена роди близначки с различен цвят на кожата. Реакцията на бащата обаче ще ви изуми (ВИДЕО)Нещо невероятно се случи на младо американско семейство. Тя е бяла, а той – афроамериканец. Жената р…Jan 25 2017skafeto.com

loading...