кинопремиери през юли

Ако се чудите къде да отидете, за да се разнообразите през Юли месец, но до отпуската има още дни, един от вариантите е да отскочите до близкия мол и да се насладите на някоя от очакваните кинопремиери през месец юли.

„Спайдърмен: Далече от дома“
Безспорният хит на месеца е поредната история от вселената на Marvel, чието действие се развива след края на „Отмъстителите: Краят“. Спайдърмен се е върнал към обикновения живот като Питър Паркър (Том Холанд), но скоро ще му се наложи да облече отново костюма на човека-паяк.

Причината за това е Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън), който го призовава да се включи в спасяването на Земята от мистериозни същества. Участват още Зендая, Джейк Джиленхол, Джон Фавро, Мариса Томей.

„Спайдърмен: Далечe от дома“ е най-очакваният блокбъстър за лятотоИзглежда, че ни очаква още едно лятно изпълнено с герои в новия блокбъстър филм на Marvel. Това пока…Jun 2 2019skafeto.com

По кината от 5 юли

„Вчера си е за вчера“

Новият филм на Дани Бойл пък е нещото, заради което бихме влезли в киносалон. Режисьорът на „Беднякът милионер“ разказва забавната история за свят, в който никой не помни и никога не е чувал песен на Бийтълс. Изключение прави музикантът Джак (Химеш Пател), който решава да се възползва от това и се прочува с хитовете на ливърпулската четворка.

По кината от 5 юли

„Плячка“

Ваканционните месеци са и идеалното време за малко филми на ужасите. Този не разказва нищо революционно, затова пък може да разчитаме на обичайната за жанра доза адреналин.

Историята е за ураган, който унищожава голяма част от Флорида, както и родния град на Хейли (Кая Скоделарио). Тя обаче не се подчинява на заповедта за евакуация и остава, за да открие баща си. Двамата ще разберат, че ураганът не е толкова опасен, колкото алигаторите, които дебнат в покачващата се вода.

По кината от 12 юли

„Цар Лъв“

Новата версия на популярната история на Disney е режисирана от Джон Фавро и дублирана на български за най-малките зрители и е една от най-очакваните кинопремиери през юли. Това е историята на Симба – малко лъвче, чийто баща и велик цар на животните е убит.

„Цар Лъв“ ще се завърне по кината по-модерен и по-впечатляващ (ВИДЕО)Помните ли малкото лъвче Симба, което трябва да заеме мястото на баща си? Ами Тимон и Пумба? С излиз…Dec 2 2018skafeto.com

Все още малък и неуверен, Симба бяга от дома, но намира верни приятели в лицето на чаровния тандем Тимон и Пумба. Вече млад и силен лъв, той ще се върне да претендира за това, което му е отнето.

По кината от 19 юли

„Анна“

Новият филм на Люк Бесон съдържа една от задължителните за французина съставки – красива, висока и руса жена. Тук тя дори е в главната роля – Анна (моделът Саша Лус) живее в Москва, когато е вербувана от агент на КГБ (Люк Евънс), за да се превърне в един от най-опасните наемни убийци в света. Изпратена е на мисия в Париж, където по петите й се оказва агент на ЦРУ (Килиън Мърфи).

По кината от 19 юли

loading...