най-религиозните

Днес ще ви представим кои са най-религиозните известни мъже в света. Религията е нещо, което всеки от нас възприема различно. Някои хора са скептици, други – изцяло посветени, някои изразяват вярванията си открито, докато други ги пазят за себе си. Е, тези мъже определено ясно и открито заявяват религията си и подчиняват решенията си именно на нея.

На пръв поглед е трудно да свържем образите на звездите от киното и шоубизнеса с религиозна тематика, но за някои от тях религията не е просто дума, предават от iWoman.bg. Представяме ви най-религиозните звезди:

Кание Уест
Рапърът е изключително религиозен и не го крие. Той призна, че поради скорошното си „духовно пробуждане“ вече не служи на славата и парите, а е „в услуга на Бога“. Уест обяви, че е организирал многобройни „неделни служби“. В края на миналата година той пусна албума „Jesus is King“, който нарече „израз на Евангелието“. През октомври 2019 42-годишният Уест каза на феновете си, че сега е покръстен християнин. „Искам да ви уведомя, че днес не съм тук за вашето забавление. Тук съм, за да разпространявам Евангелието“, каза той пред аудиторията в университета „Джордж Вашингтон“.

Орландо Блум
Aктьорът приема будизма на 19 години след травма на гръбначния стълб. Приятел го посвещава в тайните на източната философия и му обяснява основите на тази религия. Посещение в будистки манастир възхитило бъдещия актьор и променило живота му завинаги. Орландо Блум твърди, че вярата му помага да определя жизнените си приоритети и да намира вътрешна хармония. Будизмът помага на актьора в кариерата, дава му възможност да израсте духовно и го предпазва от „звездомания“.

Марк Уолбърг
В младите си години актьорът води бурен нощен живот, но в зряла възраст става ревностен католик и примерен баща. В интервю звездата призна, че религията се е превърнала за него в неотменна част от живота. Той ежедневно чете молитви и преди да приеме роля се съветва със своя изповедник и духовен наставник.

Том Круз
През 90-те години Том Круз става активист на сциентоложкото движение. С тази религия го запознава първата му съпруга Мими Роджърс. През 2016 г. той продава жилището си в САЩ и купува имот във Великобритания с цел да създаде сциентоложка църква в Европа.

Дензъл Уошингтън
Актьорът се ражда в семейство на свещеник и всеки ден намира време да чете от Библията. Той е предан последовател на Петдесятната Божия църква. В младостта си се замисля дали самият той да не стане свещеник като баща си, но избира актьорското поприще, за да може да проповядва на милиони хора по света.

Аштън Кътчър
Бившата му съпруга Деми Мур го запознала с Кабала. Кътчър разказва, че религията му помага да намери изход от трудни ситуации, както и отговорите на важни въпроси. Той от своя страна запознал новата си жена Мила Кунис с кабалистичното учение.
Източник: БГНЕС

Вижте още:Секси актьори, които са били тормозени в училищеКогато видим всички секси актьори на екран ни е трудно да си представим, че някой може да се отнася …Apr 8 2020skafeto.com20 години по-късно: Как се промениха актьорите от „Мумията“„Мумията“ е един от най-занимателните филми, които всеки от нас е гледал поне веднъж. Не само че сюж…Dec 14 2019skafeto.com

loading...