Нана Гладуиш

Нана Гладуиш е една от българските известни дами, които преживяха много в последните години. Тя се бори с онкологични проблеми от седем години, но не позволява на тази тежка битка да й попречи да живее и работи пълноценно. Именно волята й й дава сили да продължи напред и да бъде положетелен пример за други хора с подобни проблеми.
Поредна драма в живота на Нана Гладуиш (Снимка)

Нана Гладуиш изживява поредната драма в живота си, но този път неин център е съпругът й Джонатан, пишат от show.blitz.bg. От тв водещата става ясно, че мъжът й вече повече от месец се придвижва с патерици, след като се е наложило да бъде опериран. В момента Джонатан разчитал физически изцяло на Нана, тъй като бил почти напълно обездвижен. Тв водещата намира как да внесе дори и малко хумор в трудната ситуация, в която се намира със следното откровение, направено в ефир:

„Казала съм му, че като махне патериците, аз ще ги взема, че да мога да си почина малко. Това ни е уговорката“. И въпреки хумора си Нана Гладуиш също не е в цветущо здраве, особено в последните месеци. Слава Богу този път причината не била онкологичното заболяване, с което води битка вече 7 години, а простудяване от климатик.

По време на скорошната ваканция на семейството, което всяко лято ходи на обиколка из Америка, Нана преживяла няколко неприятни инцидента. Още през първите дни на почивката усетила изтръпване на едната част на лицето си. Уплашила се дали не е получила микроинсулт, но след като отишла по спешност в най-близката болница, лекарите установили, че всъщност имала частична лицева парализа, която си докарала от стоене под ледената струя на климатика, която ѝ възпалила фатално нерв.

За щастие, болезненото състояние бързо отшумяло, но поредна беда сполетяла водещата. Тя била нахапана от насекоми, а организмът ѝ не реагирал добре и получила алергична реакция. „Изядоха ме до смърт, три дни не спах“, жалва се Гладуиш пред приятелки. И за капак наскоро на сина й му се прийскало да покара малко кънки.

Нана решила да му прави компания, но за неволя, за да го задържи да не падне при едно залитане, паднала самата тя и си счупила зловещо опашката. Така драмите в живота на Нана са една след друга и дано са към края си, молят се близките на тв водещата.Нана Гладуиш: Писна ми да гледат на мен като на автомобиил, който харчи многоНана Гладуиш е една от звездите у нас, които се радват на широка обществена подкрепа и симпатии. Тя …Dec 3 2017skafeto.com

loading...