наследник на Стефан Данаилов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах се известно време с документите по прехвърляне на имотите, но след като си взема изпитите по медицина, ще се наложи отново да дойда в България, за да довърша формалностите.“ Това споделя Владимир Данаилов, син на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева. Големият актьор си отиде на този свят на 27 ноември, дни преди да навърши 77 години.

Владимир следва медицина в Щатите, където живее от години. През 2014 г. той се ожени за дългогодишната си приятелка – американката Виктория. „В добри отношения съм с всички роднини на баща ми. Разбира се, че не се чувам с тях всеки ден, но се разбираме. Нямам представа какво ще е тяхното наследство и какво изобщо ще вземат. А и, честно казано, не ме интересува“, категоричен е Влади.

„Мисля догодина да стана татко, но ще ми трябват поне 10 години, за да изплатя заемите за обучението ми по медицина в Америка, което е много скъпо. Трябва да открия кабинет, да работя известно време като лекар. След това ще се върна в България, защото ме тегли. А и жена ми Виктория много харесва страната. Не бих искал децата ми да се американчета, които не знаят български“, категоричен е Данаилов-младши.

Колкото да останалите членове от фамилията Данаилови, то покойният актьор отдавна е разделил имуществото между тях. Синът на Мария Данаилова, покойната жена на Ламбо – Росен Цанков, е плод на връзката й с режисьора Вили Цанков. Месеци след като Мери си отиде от този свят през 2014-а, Мастера прехвърли три четвърти от апартамента им в столичния квартал „Лозенец“ на доведения си син Росен.

Освен недвижимо имущество през годините Данаилов успява да спести достатъчно пари. Ламбо бе длъжен да подава данъчна декларация, в която са описани финансовите му постъпления. Според декларация от 2017 г. той има налични средства в размер на 30 хиляди лева, отделно 6000 евро, придобити от заплати. В същата декларация описва влоговете си – единият е 197 242 лв., втори за 67 000 евро и трети за 2142 долара. Тези сметки ще са за Влади. Актьорът посочва, че има вложения в инвестиционен фонд на стойност 100 хиляди лева, които също би трябвало да наследи биологичният му син.

Стефан Данаилов бе ценител на изкуството и притежаваше немалко стойностни произведения на изкуството. Приживе Ламбо е помислил и за племенничката си Росица Обрешкова, твърдят близки до големия актьор.

Виж още:Вежди Рашидов огласи последните думи на ЛамбоВ такива моменти човек трудно говори. Аз не мога да кажа за работата на Стефан Данаилов в театъра и …Dec 2 2019skafeto.com

Българска снаха, любимка на Ламбо и Делон, отваря Китай за Пиер КарденБългарска снаха, художничка, лечителка, приятелка с Ален Делон, Стефан Данаилов, Дечко Узунов, Ранге…Jul 8 2019skafeto.com

Синът на Стефан Данаилов Владимир: Обичам баща си, не съм бил нараненЛегендата Стефан Данаилов се завърна на сцената в любовен дует с Аня Пенчева в спектакъла „Актрисата…Jul 1 2019skafeto.com


loading...