Наум Шопов водещ

Наум Шопов ще води новото шоу на Би Ти Ви „Ергенът”, научи „Уикенд” от негови колеги. Звездата от сериала „Откраднат живот” е спечелил кастинга за апетитното място в праймтайма на телевизията, благодарение на популярността си сред тийнейджърките. Именно в такава публика се цели риалитито, в което неомъжени жени се борят за сърцето на съвършено непознат мъж.

От телевизията са правили много сериозен кастинг, преди да изберат водещ. Обсъждани са били имената на петима актьори, а наследникът на Христо Шопов събрал най-много точки заради своята младост, чар, усмивка и мускули, които ще показва на малкия екран. Основни претенденти са били още Ники Илиев, Орлин Павлов и Захари Бахаров, но е надделял Наум.

Това, че до момента е бил лице на Нова телевизия, не било проблем. В случай, че продуцентите не успеят да подберат достатъчно атрактивен ерген, когото да поставят в центъра на шоуто, зрителките ще се тълпят пред телевизора заради водещия.

Вижте още:
Брокери мамят Наум Шопов и Теа с незаконно жилищеПреди да се сдобият с ново жилище с малко дворче, актьорът Наум Шопов- младши и приятелката му Теа, …Apr 29 2021skafeto.com


loading...