Наум Шопов

Когато в едно семейство дойде щастливата новина за бебе, от една страна настава въодушевление и възторг, но от друга страна се припомнят различни суеверия, които е добре да се спазват, за да бъде всичко наред. Едно от тях е свързано с това дали е добре да се споделя за бременността през първите й месеци. Друго решение, което родителите трябва да вземат, е дали искат да знаят пола на бебето и дали ще го споделят.

Наум Шопов и Теа Минкова най-после споделиха пола на бебето си. Както стана ясно от видео, качено в YouTube канала им, двамата очакват момиченце, пишат от iwoman.bg. Малката трябва да се появи на бял свят в края на тази година. Бъдещите родители казаха, че са нямали строги предпочитания относно пола, но са се надявали да е момиче, заради което са изключително щастливи, че ще имат „малка принцеса“.Пълен обрат: Наум Шопов и Петканови се изпокараха за париОбявеното с фанфари преди няколко месеца съдружие между семействата на Наум Шопов и Даниел Петканов …May 16 2019skafeto.com

Наум и Теа съобщиха също, че вече са измислили име, но от суеверие ще го споделят чак след раждането. Д-р Борис Тасев, както е познат на феновете на „Откраднат живот“, и Теа се познават от училище. Любовта между тях пламва преди 7 години, след като случайно се срещат при Софийския университет. Оттогава двамата са неразделни, което може да се види и от социалните мрежи, където постоянно споделят общи снимки. В края на миналата година атлетичният лекар предложи брак на любимата си.

„Откраднат живот“ е български сериал на NOVA и е първата медицинска драма у нас. Осъществява се от екипа на Дрийм Тийм Филмс. Сериалът е създаден по всички правила на жанра. Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, изпълнени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата.

На бял кон: Даниел Петканов пак на екран, заби шамар на Нова твОткакто напусна Нова телевизия, Даниел Петканов е на гребена на емоциите, които се случват в личния …Jun 6 2019skafeto.com

loading...