Наум Шопов и Теа

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Наум Шопов и съпругата му Теа са сред родните двойки в хайлайфа, които имат множество последователи в социалните мрежи. Двамата се харесват от хората не само защото са активни в мрежата, но и защото обикновено поведението им може да бъде за пример. Днес ви представяме още един трогателен кадър на семейството, направен не къде да е, а в съседна Гърция.

Въпреки че е едва на 6 месеца, бебето на Теа Минкова и Наум Шопов вече е било цели три пъти на море, а популярните му родители не спират да пътуват, особено сега, когато ограниченията заради пандемията паднаха, пишат от show.blitz.bg.

В момента звездата от „Откраднат живот“ и красивата му половинка са в любимата си Гърция, където запечатват емоционални моменти с малката Амая, на която, както добер се вижда, много й харесва в южната ни съседка. „С бебе на море? За скромните си 6 месеца, Амая е за трети път с нас на море. С Наум си бяхме обещали, че преди да започнем да се опираме на бабите, ще взимаме дъщеря ни навсякъде с нас. А тя е невероятна – не можеш да разбереш, че сме с бебе.

Така де, понасяме се всеки ден все едно се изнасяме от вкъщи, вече не сме „първи на плажа“, а аз не мога да се пържа по цял ден на слънце.. Но е толкова по-хубаво“, пише Теа в профила си в социалните мрежи и предизвика множество коментари. Последователите на двойката са удивени от това колко бързо е влязла в предишната си атлетична форма жената на Наум Шопов, както и колко сексапил излъчват двамата, каквото и да правят, дори и да са с бебе на ръце.

„Откраднат живот“ е български сериал на NOVA и е първата медицинска драма в България. Осъществява се от екипа на Дрийм Тийм Филмс. Сериалът е създаден по всички правила на жанра. Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, изпълнени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата.

Вижте още:Бременната приятелка на Наум Шопов взе изненадващо решениеКогато една жена забременее, приоритетите й се променят. С каквото и да се е занимавала преди бремен…Nov 28 2019skafeto.comНаум Шопов и Теа разкриха пола на бебето (Видео)Когато в едно семейство дойде щастливата новина за бебе, от една страна настава въодушевление и възт…Sep 11 2019skafeto.com