на кого принадлежи

Глория претърпя бурни емоции преди седмици и е нормално в момента да се опитва да се върне към нормалния си начин на живот. Днес ви представяме какъв кадър сподели самата тя и така на практика сподели на кого принадлежи след тежката раздяла с годеника си.

Преди около месец гръмна новината, че поп фолк дивата Глория се е разделила с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, след като двамата изживяха бурна любов и бяха пред сватба, пишат от show.blitz.bg.

Наскоро в профила си в социалната мрежа примата на поп фолка бе пределно откровена и категорична за причината, поради която е показала вратата на доскорошния си любим, а феновете й останаха удивени от прочетеното. За да бъде достатъчно ясна, изпълнителката показа и представата си за свобода, а под кадъра феновете й я засипаха с комплименти и окуражаващи слова.
Глория призна на кого принадлежи след раздялата (Снимка)

„И как да бъда питомна, когато душата ми е дива и свободна?!“, написа Глория над кадъра и неин фен веднага я подкрепи с думите: „Питомна ли? Никога! Единственият, който може да властва над теб, е музиката“. Друг фен пък й пише: „Жена като теб не трябва да е питомна!“, а певицата му отвръща с показателното: „Опитвали са се!“.

Припомняме ви, че за връзката на певицата с Йордан Джермански се разбра през юни, миналата година, а по Коледа показа и годежен пръстен. С днешна дата, тя е върнала пръстена на бившата си половинка и е започнала на чисто живота си.

Галина Иванова, по-известна под артистичния псевдоним Глория, е българска попфолк певица, често наричана „Примата на българския фолк“. Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. и с приза „Певица на десетилетието“ през 2007 г.[1] Глория е единственият попфолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, съответно през 2000, 2003, 2009 и 2015 г.

Галина Пенева Иванова е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Има брат – Николай. Баща ѝ свири на кавал, а майка ѝ изпълнява народни песни. Откривател на гласовите способности на певицата е учителят ѝ по музика в училище „Христо Ботев“ – Никола Добринов. В четвърти клас се включва в хор „Дунавски вълни“. След развода на родителите ѝ известно време живее в Две могили. Там завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството“ и придобито свидетелство за МПС – категория С. Глория има дългогодишна връзка с композитора Илия Загоров. През 1996 г. се ражда дъщеря им – Симона Загорова.

Вижте още:Щерката на Глория впечатли с нова визия (Снимка)Щерката на Глория е сред децата на известните, които смело поеха по пътя на родителите си. Тя се яви…Jun 8 2020skafeto.comВенета Райкова скочи остро на ГлорияВенета Райкова е сред българските журналистки, които се славят с хаплив език и ясно изразено мнение …May 22 2020skafeto.com


loading...