Забавление

Невероятни са! Не пропускайте това страхотно акробатично изпълнение на тази хубава двойка! (ВИДЕО)

Невероятни са! Не пропускайте това страхотно акробатично изпълнение на тази хубава двойка! (ВИДЕО)

Акробатичните танци винаги са силно въздействащи и привличащи вниманието. Най-красиви са танците по двойки, защото те съчетават изящност, стил, грация, акробатични умения и чувство за ритъм. Освен това, когато наблюдаваме двама души, които са тренирали заедно и са толкова синхронизирани, е истинско удоволствие. Днес ви представяме един номер, който определено е впечатляващ. Забележителен е резултатът, който постигнаха този мъж с партньорката си. Ще бъдете възхитени от тяхното изпълнение, гледано от над 10 милиона по света!

Началото им изглеждаше съвсем обикновено. Никой не очакваше как ще продължи техният танц. Синхронът им бе впечатляващ. Като се замислите колко тренировки и лишения са нужни за всичко това…Но определено си заслужава усилията. Те го правят с такава лекота, а всъщност цялото изпълнение изисква максимална концентрация, за да бъде изпълнено без грешка. Тренировките определено дават резултати и се е получило нещо красиво и артистично. Мисля, че са успели да се справят, вие какво ще кажете?

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
С приближаването на президенстските избори, страстите в парламента стават все по-неконтрулируеми. Корнелия Нинова хвърли ръкавицата…
error: Съдържанието е защитено!