Невяна Владинова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившето златно момиче Невяна Владинова е свободна на любовния фронт. Вицепрезидентът на Федерацията по художествена гимнастика се е разделила с годеника си Веселин Манолов, пише България Днес.

Гимнастичката и брейк танцьорът са прекратили дългогодишната си връзка тихомълком преди няколко месеца. Според близки до бившите годеници това е станало към края на пролетта. Причината за раздялата на една от най-стабилните двойки в спорта е неясна. Невяна и Веселин също не са оповестили това официално. Общите им снимки от социалните мрежи обаче вече липсват. Премахнати са профилите на двамата.

Факт е, че брейк танцьорът вече е намерил заместничка на чаровната грация. От края на лятото Манолов е засичан много често в компанията на неизвестна блондинка. Двамата не крият, че са нещо повече от приятели. За разлика от него, Владинова в момента е сама, издават близки до бившите влюбени.

Гимнастичката е видяла голям зор преди време, докато свали гаджето си. Чаровната плевенчанка харесва Веселин Манолов, популярен танцьор на брейк, а иначе счетоводител по професия. Двамата се срещат на „Герена“, където в съседни зали тренират всеки ден. За да му спечели сърцето, Неви тичала след него с месеци.

„Поглеждахме се, беше ми интересно, просто като нещо различно от художествената гимнастика. Ние бяхме гимнастички, смотани, бих казала даже. Той ни направи впечатление. Беше по-различен от всички останали“, разказва Владинова как с нейна приятелка често са надничали в залата на брейкърите.

За разлика от нея, Весо не бил особено впечатлен от засуканата грация. И докато избраникът й не проявява кой знае какъв интерес, Неви започва постепенно да се влюбва в бъдещия си сериозен приятел.

„Бях си я харесал, но не бях влюбен. След това тя доста време ме преследваше. Търсеше ме, аз се дърпах, но малко по малко всъщност видях, че тя е човекът за мен“, разказа преди време нейният любим.

Както е известно, двамата имаха годеж, който обаче отложиха заради спортната кариерата на Неви през 2020 г. Сега обаче вместо сватба е дошла раздялата.

Още от Лайфстайл


loading...