Нели Рангелова диета

Естрадната певица Нели Рангелова успя да свали внушителните 17 килограмаСпечелилата „Златен Орфей“ знаменитост се похвали, че е направила супер успешна диета, която дала резултат за няколко месеца.

Нели Рангелова отслабна със 17 кила с тази диета

Загрижени почитатели я питали да не би да е болна, а разцъфтяващата Нели им отвърнала, че това изобщо не е така, но и всичко е под контрол, писа „Телеграф“.

Тя предприела диета, но без да се стига до крайности, така характерни за други певици и прими в жанра. Нели казва: „Карам го само на салата и скара,  като съчетавам с малко спорт. Съобразявам се с храната. Когато синът ми беше малък, често готвех и правех сладкиши, но после спрях, защото действа напълняващо.

Нели Рангелова във война с Веско МариновНова война пламна в музикалните среди, а главните действащи лица са много популярни имена от сцената…May 19 2019skafeto.com

Сега, лятно време, се произвеждат хубави домати и краставици и ние вкъщи се храним доста умерено и скучно – салати или нещо варено, много рядко печено“, обяснява 60-годишната звезда.

Великата Нели Рангелова беше сравнена с Николета Лозанова (Снимки)Никой не може да отрече, че напоследък Нели Рангелова не спира да хубавее и изглежда все по-свежа и …Feb 11 2019skafeto.com


loading...