https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Актьорът Ненчо Балабанов вдигна красива сватба в Несебър. Той се ожени за любимата си Катрин Русева. Първият им сватбен танц е на песента “Любов”, изпълнена на живо от певицата Мария Илиева, предава 24 часа.

Актьорът е облечен в елегантен черен костюм с папийонка, а Катрин носи красива бяла рокля с паднали ръкави. Тържеството е в изискан ресторант в Несебър.

“Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива”, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

За настроението на гостите освен диджей е поканен и менталистът Диян Константинов. Сред забавленията, които той организира, са игра с карти, в която Ненчо и Катрин трябва да изберат символи, а менталистът да ги познае, както и произволни думи от книга.

Младоженците са получили много подаръци, а сред тях е петдневно пътуване до Париж.

Ненчо Балабанов предложи брак на 13 години по-младата от него Катрин това лято, когато двамата бяха на почивка в Гърция. Вечерта в ресторанта изненадващо актьорът сложил кутийката с пръстена в средата на масата и паднал на колене.

Още от Лайфстайл