неочаквано признание

Поп-фолк дивата Райна се слави с това, че е сред най-естествените певици в бранша. Тя е сред малкото, които не са залитали към естетическата хирургия и които не се свенят да качват снимки, на които нямат грим и не са обработени. Последната й такава снимка бе придружена и с едно неочаквано признание от страна на певицата.

Фолкпевицата Райна използва ползотворно извънредното положение и забраната да изпълнява своята професия, пишат от show.blitz.bg. От няколко години македонското девойче се стреми към себеусъвършенстване и с много упоритост успява. Изпълнителката на „Ще ти мине“ се различава от колежките си и трудно бихте я засекли на места, където останалите посещават. Отдавна е загърбила и светските изяви, скъпите ресторанти и нощни клубове. Намерила е смисъла на живота в по-обикновените неща и живее в хармония със себе си.
Райна с неочаквано признание (Снимка)

Тези дни чалга дивата пусна снимка без капка грим и сподели какво прави. „Когато учиш до 3.00 и трябва да станеш в 7. 00 за училище. Да бъде или не?!“, пише тя. От запознати разбираме, че тя се е захванала да учи испански език. Райна мечтае да владее няколко чужди езици, които да й помагат при нейните екскурзии по света.

Тя вероятно води колежките си с броя на посетените страни. Райна никога не е крила, че обожава да пътува и да се сблъсква с различните култури по света. И за разлика от префърцунените си колежки, тя преоткрива света по истинския начин и кисненето в лъскави хотели не е за нея. В колекцията си Райна има сувенири от Дубай, Малдивите, Куба, Филипините, Доминикана, Мексико, Америка и почти всички страни в Европа.

Райна Кирилова Терзийска, по-известна с артистичния си псевдоним Райна, е българска попфолк певица. Райна Кирилова Терзийска е родена на 30 септември 1981 г. в гр. Сандански. Името ѝ е избрано след като баща ѝ отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да ѝ преиначавате името.“ След един месец пророчицата става кръстница на Райна. Райна е буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва на курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика. Преди да започне кариерата си на певица, Райна е професионален модел в агенция „Интерсаунд“ в продължение на пет години.

През 2001 г. „Пайнер“ обявява конкурс за нови таланти и поставя началото на професионалната кариера на Райна. Започва работа с музикален продуцент Стефан Статев. Първите две песни, които записва са „Наша е нощта“ и „Топлина“, включени в компилацията „Фолк Казино 4“. В края на юни се появява първият ѝ видеоклип „Наша е нощта“. През септември 2001 г. е първата ѝ изява на фестивала „Пирин фолк“. Песента „Вековно земьо“ печели първа награда на публиката, Райна печели и наградата на генералния спонсор. Баладата, която я изстрелва на върха е „Гасне пламък“. С нея участва на фестивала „Златният мустанг“, където печели наградата „Мис златен мустанг“.

Вижте още:Пълен потрес: Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! (СНИМКА)Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай заедно с мъжа до себе си – ММА боецът Ва…Nov 26 2018skafeto.comРайна преживя лична трагедия (Снимка)За повечето хора, които имат домашен любимец е ясно, че животинките се превръщат в неразделна част о…May 15 2020skafeto.com


loading...