принцеса Даяна живот

Дори и 22 години след смъртта на принцеса Даяна все още се появяват детайли от забележителния й живот. Социалните мрежи бяха подпалени от тайна и непоказвана до момента снимка на лейди Ди, която бе публикувана не от кого да е, а от един от синовете ù – принц Уилям.

Всичко се случи, след като 37-годишният принц Уилям се срещна със спасителни екипи в Харкомб Хаус, в графство Девън. Посещението на херцога на Кеймбридж беше по повод празника на полицаите, пожарникарите и лекарите.

Именно по този повод той показа рядката архивна снимка. Тя е направена през далечната 1988 година. Фотосът бе публикуван на официалната страница на двореца Кенсингтън в Instagram.

Kak Принцеса Даяна трогна света седмици преди смъртта си?Принцеса Даяна трогна света седмици преди смъртта си през 1997 година. Днес се навършват 22 години о…Aug 31 2019skafeto.com

Това е детска снимка на принц Уилям, на която той е сниман с майка си принцеса Даяна, брат му принц Хари и братовчедите им Питър и Зара Филипс.

Непоказвана снимка на принцеса Даяна бе пусната от Уилям

На снимката децата играят на старата пожарна кола, която е паркирана в двореца Сандрингам.

На сватбените обувки на принцеса Даяна е имало тайно послание (СНИМКИ)Почти 20 години изминаха от момента, в който целият свят изтръпна от една огромна загуба. На 31 авгу…Aug 16 2019skafeto.com

loading...