неудобни семейни ситуации

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Човек може да избира своя партньор в живота, но не и семейството си. А когато влизаме във връзка с някого, неминуемо се обвързваме и с най-близките му хора. И дори те да не ни допадат особено, както нерядко се случва, трябва да се научим да бъдем толерантни към тях. В името на това да запазим брака си, пише lifestyle.bg.

Сложни са роднинските отношения и, оказва се, че проблемите, свързани с тях не подминават никого. Големите звезди, подобно на обикновените хора, също често са поставени в неудобни семейни ситуации, които понякога водят до крайни емоции и дори драматични раздели.

Меган Маркъл и британското кралско семейство

отново бременна

Всички сме запознати с динамичните (а често и токсични) отношения между членовете на британската монархия. А в последно време целият свят е фокусирал вниманието си върху Меган Маркъл и принц Хари. Постоянни критики, липса на каквато и да е подкрепа и разбиране – това са само част от нещата, в които Меган обвинява близките на съпруга си.

За сметка на това обаче, Хари е винаги плътно до своята съпруга и дори я подкрепи в решението да започнат нов живот в САЩ, Калифорния.

Камила Паркър и кралица Елизабет II

Макар и в последните години отношенията между двете кралски особи да се поизгладиха, в дълъг период от време Камила и Елизабет бяха в постоянни, макар и негласни, пререкания.

Покойната кралица трудно прие връзката на Камила със сина ѝ, настоящия крал Чарлз, от самото начало. И двамата са женени за други хора, когато започват отношенията си – още повече, че ги демонстрират публично, без изобщо да се крият.

Анджелина Джоли и родителите на Брад Пит

Анджелина Джоли шоу
Wikipedia Commons (CC-BY2.0)

Когато Брад влиза във връзка с вече бившата си съпруга Анджелина, много от почитателите му се запитват как точно приема семейството му новата половинка. Най-вече защото се знаеше колко близка е Дженифър Анистън с Боб и Джейн Пит – родителите на актьора.

И макар в началото отношенията между Анджелина и свекърва ѝ Джейн да са обтегнати, нещата постепенно се успокояват през годините.

Брад Пит и бащата на Анджелина Джоли

Самата актриса никога не се е разбирала с баща си, актьора Джон Войт. Затова и когато се събира с Брад, тя лично настоява да пазят дистанция от него.

По-късно обаче става ясно, че е Пит и Войт са общували чрез чатове, в които бащата на Джоли често е говорил лошо за дъщеря си. Може би това е още една от причините за края на брака на двете холивудски звезди.

Том Круз и семейството на Кейти Холмс

Макар че Том е един от от най-популярните актьори, от самото начало семейството на Кейти Холмс не е убедено, че той е правилният мъж за дъщеря им. Най-вече заради 17-годишната разлика във възрастта им, но и заради отдадеността на актьора към сциентологията.

И когато след пет години брак Кейти решава да напусне Том, именно баща ѝ, който е адвокат, ѝ оказва помощ.

Кание Уест и Крис Дженър

Колкото и популярен да е като рап изпълнител Кание, не по-малко известен е и с противоречивия си характер, който води до обтегнати отношения и дори развод между него и половинката му Ким Кардашиян.

Но докато са заедно, напрежението се настанява не само между тях двамата, но и между Кание и тъщата му Крис Дженър. Преди появата на изпълнителя, Крис е тази, която организира всеки ход в кариерата на Ким. Но след сватбата Кание започва да се меси и да поема контрола. Нещо, което никак не се хареса на Дженър.

Гордън Рамзи и Крис Хътчисън

Известният готвач влиза във враждебни отношения със собствения си тъст заради провалени бизнес сделки, свързани с недвижими имоти. Рамзи започва да работи с Крис Хътчисън след като се жени за дъщеря му Тана през 1996 г. Малко по-късно обаче Рамзи разобличава Крис, разбирайки, освен всичко, че води двойствен живот и тайно има паралелно семейство с две деца.

Бракът между Гордън и съпругата му оцелява, но не и добрите отношения с нейния баща, пише Stars Insider.