не остаряват
Снимка: youtube.com

Младоликостта е характеристика, която не всеки притежава. Някои хора изглеждат млади за изключително дълъг период от време, докато други си остаряват съвсем видимо. Днес ще ви представим кои са тези звезди, които сякаш знаят как да не остаряват. Те не само са все така харизматични, но и никой не може да предположи възрастта им.

Забелязали ли сте, че някои артисти сякаш не остаряват и не се променят с години? Те остаряват, но го правят някак напълно незабелязано, предават от dama.bg. Например, Тилда Суинтън е на 58 години и сякаш не се е променяла от 44-годишна. Уил Смит, който е 50 години не се различава много от времето, когато е бил на 35 години. Не знаем дали имат отличен пластичен хирург или невероятен късмет с гените, но ви представяме 9 звезди, които сякаш никога няма да остареят.

9Уил Смит

Снимка: youtube.com

Уил Смит е на 50 години. Уил Смит е американски киноартист и певец. Роден е на 25 септември 1968 г. във Филаделфия, щата Пенсилвания. Той е един от малкото хора, които са постигнали успехи в три от основните американски индустрии – филмовата, телевизионната и музикалната. Снимал се е в над 20 филма. Последният му филм от 2012 г. е „Мъже в черно 3“ (Man in Black 3). Значимо място в музикалната му кариера заемат четирите награди Грами (от 1988, 1991, 1997, 1998 г.). За ролите си във филмите Али и Преследване на щастието, Уил Смит е номиниран за награда Оскар за Най-Добър Актьор.

Назад

Вижте още:
5 световни звезди, които имаха страхотни фигури, но всичко се объркаВ днешно време външният вид се е превърнал във водещ за това дали един човек ще бъде добре приет от …Nov 22 2019skafeto.comНова модна тенденция подлуди звездитеЗвездите в световен мащаб са постоянно в светлината на прожекторите. Това им се отразява, независимо…Nov 13 2019skafeto.com