Ники Илиев карантина

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ники Илиев, подобно на останалите от нас, е под карантина. Това обаче не го спира да се занимава с благотворителни и добри дела, даже напротив. Поведението му е не само похвално, но и дава добър пример на всеки, който може да се включи в тази или подобна инициатива. Вижте за какво точно става въпрос.

От две седмици актьорът Ники Илиев е в пълна изолация от света, пишат от show.blitz.bg. Всички очакваха от него, че ще използва това време за създаването на сценарии за следващ филм, но той не го направи. Вместо това издаде с каква дейсност се занимава. Изолацията и стоенето вкъщи пробудили в него неистово желание да се освободи от неща, които през годините е трупал. Ники решил да разчисти гардероба си, в който от години прибавя различни парцали. Голяма част от тях не е обличал от дълго време. Отлагал този момент с изхвърлянето, защото му било жал.

Наскоро научил за една нова инициатива на известна верига магазини за дрехи втора употреба – „Дрехите не са боклук“, която помага на Фондация „Една от 8“ и на жените с рак на гърдата в България. „А моят призив – не изхвърляйте ненужните дрехи, обувки и всякакъв текстил! Запазете ги, а когато можем да излизаме спокойно, ги занесете в пунктовете в най-близката до вас Мания“, пише Ники. Той публикува и снимка, на която се виждат две купчини с ненужни дрешки, които ще отидат за една добра кауза. А Ники ще освободи пространство в гардероба си и след изолацията спокойно ще може да отиде на пазар, за да се обзаведе с нови колекции.

Николай Илиев е български манекен, актьор и режисьор. Роден е на 10 октомври 1981 г. в София. Син е на проф. д-р Мирослава Кадурина (дерматолог във Военномедицинска академия) и Бойко Илиев, (режисьор). Завършил е Френската гимназия в София и Нов български университет – специалност „кино и телевизионна режисура“. През 2012 г. сключва брак със Саня Борисова, с която се запознават по време на снимките на сериала „Забранена любов“. Двамата се разделят през 2018 г. Като ученик в XI клас става водещ на предаването „Мело ТВ Мания“ на Канал 1. Играл е в повече от 10 продукции, сред които „Кожа и небе“, „Красотата ще спаси света“, „Кажи здравей на татко“ и други.

Той участва в сериала „Забранена любов“ като един от главните персонажи – Мартин Константинов. Съвместява актьорството с успешна кариера като манекен на модна агенция „Ексграунд“. Гостувал е в предаванията „Шоуто на Слави“, „Здравей, България“ и други. През 2012 г. е режисьор и участник във филма „Чужденецът“, а през 2014 г. режисира и участва във филма „Живи легенди“. В края на 2017 г. излиза третият му филм „Всичко, което тя написа“. През 2017 г. Академията за мода го отличава с приза за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона“.

Вижте още:Ново развитие в отношенията на Ники Илиев и Саня БорисоваНики Илиев и Саня Борисова претърпяха раздяла, след 10 години брак. Такъв момент определено е тежък …Oct 23 2019skafeto.comСаня Борисова с неочаквани признания за Ники Илиев и личния си животАктрисата Саня Борисова със сигурност е една от големите звездни изненади в новия сезон на „Фермата”…Aug 23 2019skafeto.com